Търсене
  • Andrei Dobos

Depunere Dosare Finantare prin Fonduri Europene pentru Serviceuri de turbosuflante auto

Актуализирано: 16 дек 2020


Solutii de Finantare prin Fonduri Europene pentru Serviceuri de turbosuflante auto


DM Turbo Trading va Ofera Consultanta Specializata in Accesarea de Fonduri Europene Finantare Serviceuri Auto si Afaceri de Intretinere Auo prin Masura 3 - Granturi pentru Investitii Acordate IMM-urilor

Stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti tot suportul necesar in lansarea sau extinderea business-ului. Iar noi suntem alaturi de dumneavoastra la fiecare pas: de la un portofoliu exclusivist cu echipamente si tehnologii de top marca CIMAT, la servicii complete de consultanta, training, marketing si service. Tocmai de aceea, va aducem la cunostinta cea mai importanta noutate:

Incepand cu data de 3 Decembrie 2020 si pana la data de 29 Ianuarie 2021, IMM-urile pot depune cereri pentru finantare prin fonduri europene prin mecanismul Masura 3 - Granturi pentru Investitii Acordate IMM-urilor. Finantarea ce poate fi accesata de catre afacerile de intretinere auto, serviceuri auto, spalatorii, service DPF, service turbosuflante auto, service subansamble auto, in acest mod este intre 50.000 si 200.000 de Euro.

Echipamentele din portofoliul nostru sunt eligibile pentru acest tip de finantare.

Aceasta varianta de finantare este o oportunitate excelenta pentru stabilirea unei baze solide de investitii pentru perioada urmatoare, atat pentru locatiile cu vechime cat si pentru cele noi-venite pe piata.

Mai jos, v-am pregatit cateva resurse importante pentru o analiza preliminara a pasilor necesari obtinerii de finantare pe aceasta cale:

1. Documentatie Necesara pentru Inscriere in Programul de Finantare, publicata in Monitorul oficial al Romaniei 2. Anuntul Oficial al Ministerului Fondurilor Europene cu privire la „Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19”

Consultanta de Specialitate in Accesarea Fondurilor Europene pentru Serviceuri Turbosuflante Auto - Solutii Complete cu echipamentele CIMAT.

Va oferim solutii complete de finantare prin fonduri europene pentru serviceuri auto, spalatorii, service DPF, service turbosuflante auto, service subansamble auto cu ajutorul unei echipe specializate de consultanti dedicati. Echipa noastra de consultanti va ofera asistenta integrala, de la realizarea corecta a documentatiei la depunerea acesteia in conformitate cu legislatia in vigoare si la suport in stadiul de aprobare.

Aveti alaturi specialisti care va pot oferi toate informatiile necesare despre utilaje, fise tehnice pentru realizarea proiectului astfel incat sa fiti 100% siguri ca alegerea pe care o faceti este cea mai potrivita pentru deschiderea sau extinderea serivce-ul dvs de turbosflante autp. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu in acest sens!


Doresc Mai Multe Informatii Despre Cum Pot Accesa Fonduri Europene!

Tel: 0729.157.123

140 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички